Om Autréau-Lasnot Cuvée Prestige Millésime 2005 Brut:
Den viste sig rigtig fint med god koncentration og var ganske åben af en ung vintage, så afgjort rigtig god kvalitet og meget nem at holde af.
Thilde Jo Maarbjerg, Restaurantchef & Sommelier

Om Autréau-Lasnot, Cuvée Reserve Brut Carte Bleue:
Familien holder til i Marne dalen, traditionelt hovedstad for “den tredje” champagnedrue Pinot Meunier, som også spiller hovedrollen i denne vin. En rund, harmonisk vin, venlig, blød og indbydende, let at drikke, oplagt som aperitif, holdt i en stil, de fleste vil kunne lide. 88 point.
Niels Lillelund, Jyllandsposten

Om Autréau-Lasnot Cuvée Prestige Millésime 2005 Brut:
Umiddelbart frugtig, rund, ren, med en fin syre og en vis mineralsk karakter. Betydeligt større energi og intensitet i forhold til Carte Bleue, men vinen er stadig balanceret og venlig, bredt anvendelig både til aperitif og mad. 90 point.
Niels Lillelund, Jyllandsposten

Om Autréau-Lasnot, Cuvée Reserve Brut Carte Bleue:
Må siges at være et godt køb. Ikke så kompleks og lang, men en fin, helstøbt, balanceret vin til den cremede og ikke knastørre side med friske citrustoner.
Thomas Ilkær, Politiken

Om Autréau-Lasnot Cuvée Prestige Millésime 2005 Brut:
er mere præget af mørke æbler og rugbrødsdej i duften, men den er lysere og mere druefrisk i smagen med fine, bløde bobler.
Thomas Ilkær, Politiken

Tak for et både underholdende og oplysende arrangement. Det var en virkelig velsmagende øjenåbner for mig at opleve hvor forskellig smag og karakter god champagne kan have. Også interessant at smage et kendt standardprodukt (Den Gule Enke) - og opleve den falde igennem i forhold til jeres sortiment!
Hans Erik Sørensen, DBC A/S

Meget interessant, lærerrig og informativ aften, der samtidig var meget hyggelig. Må dog indrømme at koncentrationen ikke var helt i top efter det 6 glas af endnu en god champagne.
Berit Jørgensen, DBC A/S

Det var sjovt og inspirerende at prøve nogle forskellige typer champagne. Især årgangschampagnerne var spændende, og jeg kan forestille mig, at mine favorit hvidvine fremover vil få kamp til stregen, når der skal vælges vin til fiskeretterne!
Lasse Nordentoft, DBC A/S