Autréau-Lasnot

En producent fra Venetuil i Marne dalen, perfekte forhold for Pinot Menuier.Det hus vi startede med lokket af hans Millisime 2005 og Carte Bleue. Formår at lade traditioner og moderne teknologi mødes med fantastiske relultater.

Vendemaire

En producent fra Meurville i Aube, perfekte forhold for Pinot Noir.Noget af det bedste vi har smagt i Aube. Markant feminin stil fra en dedikeret mikroproducent med en så lille produktion at hun kender alle vinstokke personligt.


Daniel Perrin

En producent fra Urville i Aube, perfekte forhold for Pinot Noir.De gamle traditioner holdes i hævt hos brødrene Perrin. Det er der kommet en fantastisk Rosé ud af, lavet på ren Pinot Noir efter saignée metoden.

Veuve Doussot

En producent fra Noe le Mallet i Aube, perfekte forhold for Pinot Noir.Deres Grand Cuvée, en virkelig god allrounder, den må vi bare have med. Benytter træfade til deres Memory hvilket giver en helt speciel smagsoplevelse.

Gabriel Pagin

En producent fra Montagne de Reims, det traditionelle Pinot Noir land nummer et.Et hus præget af kompromisløs brug af traditionelle produktionsmetoder og certificeret bæredygtig produktion. Vildgær, traditionel presse, klaring uden tilsætningsstoffer for at nævne nogle.